Rareș Bogdan îi face trădători pe românii care ar emigra în cazul intrării țării în război. Ion Cristoiu îl consideră pe Bogdan o păpușă întoarsă cu cheița. VIDEO Marius Tucă Show

Rareș Bogdan îi face trădători pe românii care ar emigra în cazul intrării țării în război. Ion Cristoiu îl consideră pe Bogdan o păpușă întoarsă cu cheița. VIDEO Marius Tucă Show

Europarlamentarul PNList Rareș Bogdan i-a făcut trădători de țară pe românii care ar părăsi republica Iohannistan în cazul implicării acesteia în conflictul militar din Ucraina. Discutând pe marginea unui sondaj creat de institutul lui Vasile Dîncu (PSD) care relevă că 38% dintre români s-ar înrola ca voluntari rezerviști în Armată și ar pune mâna pe arme, 44% dintre români ar rămâne în țară dar nu s-ar înrola în Armată, 9% nu au răspuns și alți 9% au afirmat că ar pleca din țară, politicianul român trăitor în străinătate a spus că ultimii 9% nu-și merită pașaportul românesc.

„În continuare, continuăm să susținem Ucraina. Lucrurile aici trebuie să recunosc că eu sunt un pic îngrijorat sau nu îngrijorat, dar mâhnit, să spun așa, pentru că n-am știut foarte multe despre Ucraina, dar pot să spun o chestiune: sunt peste 300.000 de ucraineni care au venit de la muncă din șantierele din Londra sau Germania sau Franța sau de la restaurantele din Italia sau hotelurile din Italia, pentru a se înrola pe front și m-am uitat întotdeauna dacă din cei 6 milioane de români există acest sentiment de a se întoarce să-și apere țara în cazul unei agresiuni. N-am știut să răspund la el. Profesorul Dîncu ne ajută cu un studiu realizat în interiorul României. (…) Acei 9% care spun ’voi pleca din țară’ nu merită să se numească români, eu sunt ceva mai dur. (…) E dureros și acei indivizi n-au primit o educație de-acasă, n-au ascultat în viața lor un cântec patriotic, nu știu legendele românilor, nu cunosc istoria românilor. Ăia 9% sunt trădători de țară! (…) Deci ăia 9% sunt trădători de țară! Cei care spun ‘plec din România ca să mă salvez și nu îmi pasă ce se întâmplă cu țara mea’ înseamnă că n-au pic de suflet românesc. Nu merită să poarte pașaportul românesc”, a afirmat Rareș Bogdan (PNL) la TVR Info pe 4 aprilie 2024.

Europarlamentarul PNList omite să spună că el face parte din categoria celor care au un loc de muncă în străinătate și, în cazul în care ar mai fi ales de români pentru încă un mandat la Parlamentul UE, e puțin probabil că se va grăbi să părăsească Bruxelles-ul pentru a se înrola să lupte în regiunea Odesa din Ucraina. Asta, în cazul în care s-ar găsi vreo mitralieră roz care să se asorteze cu cravatele domniei sale!

Nu uităm cine sunt adevărații trădători de țară, PNLiștii de tipul lui Virgil Popescu, ministru al Energiei sub Guvernul PNL-USR-UDMR, care, la comanda Bruxelles-ului căruia îi slujește și Rareș Bogdan, a închis în grabă mare ultimele electrocentrale termice de pe Văile Jiului și Oltului și a vândut spre demolare termocentrala Mintia din jud. Hunedoara, tocmai în perioada în care politicienii din Germania cereau derogări de la Green Deal pe motivul sancțiunilor energetice UE – Rusia. Germania deschidea noi mine de cărbune în timp ce România PNLiștilor și USRiștilor închidea electrocentralele pe huilă.

Un alt lider PNL, Florin Cîțu, pe care Rareș Bogdan l-a susținut cu o evlavie demnă de cauze mai bune, a avut tupeul să îi facă “teroriști” pe românii care au refuzat în 2021 vaccinarea cu serurile experimentale ARNm insuficient testate. Iar asta deși teroriști și trădători de țară au fost tocmai politicienii care, la ordine venite din străinătate, i-au forțat pe români să se supună unei terapii genice care produce până azi efecte precum miocardite, AVC-uri, turbo-cancere sau morți subite!

În cadrul emisiunii Marius Tucă Show difuzate online de Gandul.ro joi, 11 aprilie, gazetarul Ion Cristoiu l-a acuzat pe Rareș Bogdan că e demagog și, la fel ca în cazul personajelor lui Caragiale, curg vorbele din el ca dintr-o cișmea.

VIDEO: (după min. 15:11)

https://www.youtube.com/live/nEW2VyieTRk

Partajează acest conținut:

Un comentariu

comments user
Ioan Sperling

Nu pleaca nimeni din tara “lui” doar daca politicienii care conduc au facut sa se rupa aceasta legatura cum de altfel s-a intamplat continuu de la “revoluție”!
De ce as muri eu pentru multinationale, pentru securistii si toti hotii care au pus mana pe tarasc in intregime? E tara lor sa si-o apere! Noi ce sa aparam amintirile sau sperantele de mai bine, de a a fi avut o tara?
Si de ce sa mor eu pentru ca niste neispraviti ma tara intr-un razboi strain din care nu pot iesi invingator ci doar mort! Sa mearga ei!

Publică comentariul